ICE POWER CREME KYLMÄVOIDE 60 G

Tuotekoodi
2131365
Varastossa
Vain 2 jäljellä
Tarjoushinta 8,56 € Normaali hinta 9,51 €
Ice Power Creme kylmävoide on ainutlaatuinen voidepohjainen kylmätuote, joka lievittää tehokkaasti kipua ja lihasten aristusta.
Ice Power Creme kylmävoide on ainutlaatuinen voidepohjainen kylmätuote, joka lievittää tehokkaasti kipua ja lihasten aristusta. Voidepohjansa ansiosta Ice Power Creme on ihoystävällinen kuitenkaan kylmävaikutuksen tehosta tinkimättä. Ice Power Creme on turvallista käyttää jopa pitkiä aikoja, ja siksi se sopii erityisen hyvin käytettäväksi mm. lihasperäisiin niska-, hartia- ja selkäkipuihin sekä nopeuttamaan rasituksesta ja harjoittelusta palautumista. Se sopii käytettäväksi myös lasten kolhuihin ja kasvukipuihin. Voiteen ansiosta Ice Power Creme on helppo levittää eikä se tahraa. Ice Power Creme kylmävoide ei sisällä väriaineita.
Levitä näkyvä kerros Ice Power Creme kylmävoidetta säännöllisesti 3-4 kertaa päivittäin, kunnes kipu ja aristus helpottuu. Hiero voide kevyesti iholle.
Ice Power Creme kylmävoidetta suositellaan käytettäväksi yli 2-vuotiaille lapsille. Se myös sopii raskaana oleville ja imettäville sekä verenohennuslääkkeitä käyttäville. Varo voiteen joutumista silmiin, avohaavoihin ja limakalvoille.
Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille tai haavoihin. Säilytä lasten ulottumattomissa.