Carmolis piparminttu yrttipastilli 45 g

Tuotekoodi
9291125
Varastossa
4,49 €

Carmolis Piparminttu on vahva, raikas ja samalla suuta viilentävä yrttipastilli. Hyvänmakuinen, pehmeä pastilli raikastaa suun ja nielun samalla kun kirkastaa äänen.

Carmolis Piparminttu yrttipastilleilla on vahva suuta viilentävä vaikutus. Pehmeissä sokerittomissa pastilleissa maistuu piparminttu ja vanhan luostarireseptin mukaan valmistettu Carmolis -öljy. Raikastaa suuta ja hengitystä ja kirkastaa äänen.

Sisältää makeutusaineita, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Carmolis Piparminttu on vahva, raikas ja samalla suuta viilentävä yrttipastilli. Hyvänmakuinen, pehmeä pastilli raikastaa suun ja nielun samalla kun kirkastaa äänen.

Annostelu:

null

Käyttötarkoitus:

Carmolis Piparminttu yrttipastilleilla on vahva suuta viilentävä vaikutus. Pehmeissä sokerittomissa pastilleissa maistuu piparminttu ja vanhan luostarireseptin mukaan valmistettu Carmolis -öljy. Raikastaa suuta ja hengitystä ja kirkastaa äänen.

Raskaus ja imetys:

null

Huomioitavaa:

Sisältää makeutusaineita, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (E420, E965, E960), sakeuttamisaine arabikumi, vesi, mentoli, happamuudensäätöaine (E330), piparminttuöljy 0,1 %, Carmolis-öljy, väriaine (E133), pintakäsittelyaine (E901).